lördag 20 oktober 2012

Det är inte så farligt, bara lite halvdödhet.

Hellu^^
Halloween och Allhelgona närmar sig. Så jag tänkte att jag skulle göra min första läskiga amigurumi, med blod, avsaknaden av kroppsdelar och såklart en massa söthet! Och det bidde en liten överkörd kanin, med bandage runt huvudet.  Hon är virkad efter samma mönster som Björn, fast med lite röda färgbyten och ett halvt ben.
Hon fick ett rött öga så att hon verkligen skulle se lite zombiegalen ut. Men förutom det zombiegalna så är hon ju väldigt söt! Hon är verkligen en ny liten favorit. Och förresten så heter hon Sibylla.

Hon gick bara alldeles lugnt och fredligt (nja, enligt vittnen har hon gått och knaprat på en hjärna...) på gatan och plötsligt kom en stor traktor och körde in i Sibylla och vips så hade hon ett halvt högerben. Och en högre zombie-faktor.

Hon är virkat i ett tunt och fint bomullsgarn, och rött bomullsgarn som blod. Hennes lilla bandage är gjort av gasbinda som jag färgat rött och klippt ett litet hål för ögat, så att man ser hur galen hon är. Jag limmade med genomskinligt lim runt hålet för att det inte skulle fransa sig. Knuten bak har jag sytt några stygn i för att den ska hålla sig på plats.

2 kommentarer: