tisdag 24 januari 2012

På min virknål


Hellu^^

Jag har virkat dessa fina mobilfodral i helgen. Det var verkligen inte svårt, men åh så kul! in favorit är nog fågeln. Den ser så söt ut med sin lilla näbb.
Dom är i lite olika storlek för att man ska kunna ha dem till olika saker. Den lilla gråa med grön kant kan man ha till sin mp3-spelare. Fågeln, den blå figuren,pilmannen ,björnen och kameran är tänkt att ha till lite olika saker, såsom mobiler eller busskort. Alla knäpps med en knapp på baksidan (förutom den blå och den grå med grön rand).
Jag har också upptäckt att jag har en massa garn som inte riktigt passar till amigurumisar. Som sju nystan orange fuga-garn tillexempel. Men nu ska jag bli av med dom garnerna genom att virka en filt!
Den har 101 stolpar per varv och jag har räknat ut att om den ska bli 165 cm lång kommer jag att behöva virka 110 varv. Det kommer att gå åt 227,75 meter garn. Jag har gjort ca. 22 varv.
Varför inte?4 kommentarer:

  1. Å, verkligen jättefina, kul med lite olika mobilfodral, krativa!! Maria

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket båda två! Det gör mig glad med snälla kommentarer:3

    SvaraRadera
  3. Ska du inte satsa på att sälja lite av alla fina grejer som du gjort? Fundera på det så kan vi se hur jag kan hjälpa dig i så fall <3

    SvaraRadera