söndag 8 maj 2011

Världens bästa BertilJag höll på att börja gråta igår när jag såg på "Kvällen är din" (sänds på tv4 kl.20.00,lördagar), och det var en gubbe som heter Bertil som hade velat bli pilot ända sen han var liten. Men hans dåliga syn hade gjort så att han inte kunde bli pilot. Så ända sedan Bertil hade varit liten hade han velat bli pilot. Men en dag så kom tv4 till en bingohall där Bertil ledde bingon och skojade med Bertil och sen så avslöjade tv4 sig och sa att han skulle få styra ett flygplan! (Äntligen lyckas tv4 göra annat än förnedrings-tv). Hans min när han får veta att han ska få vara pilot för en dag, den går inte att beskriva, oslagbar.

Därför fick min björn också heta Bertil.
Min Bertil gillar en god kopp yorkshire-te på morgonen och att dansa bugg. Även älskar Bertil att cykla trehjuling. Men som ni säkert ser har han för korta ben! Gulligt^^


Bertil:Woohoo! Jag kan cykla, eller ja, nästan!^^


Bartil:Vem är den där fripassageraren?


Bertil:Hallå där! Kliv av min cykel!
DomoKun:Oj, förlåt att jag störde dig, men jag vill lära mig att cykla. Kan du hjälpa mig upp?Bertil:
Javisst!


DomoKun:Ehm, jag når liksom inte..ner till pedalernaO.O'
Ujuj>.<, säger Bertil med en god kopp med té i famnen^^

Det var först då Bertil insåg att han inte kunde cykla själv, utan att han måste ha skjuts av någon annan person som har långa ben som når ner till pedalerna:)
Min syster var snäll och ryckte in^^

DomoKun:Fortare, fortare!!
Bertil:Yay!

Efter en dryg halvtimmes cykling runt, runt så fick jag ta över.


Jag: Guuuuh.....**Pust**
DomoKun:Kom igen, FORTARE!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Hej Nora!
  Jag är dotter till Bertil, som var med på TV och jag tycker att det är bland det guilligaste jag sett, att DU döper din nalle till Bertil. Jag har berättat för min pappa om din nalle och han blev jätteglad och överraskad.

  Stor kram från Lena och Bertil (den riktiga)

  SvaraRadera
 2. Hej Lena!
  Vad roligt att du hittade just till mitt inlägg om din pappa(eller ja, du förstår) och att han blev glad^^ Jag gillar att göra folk glada!
  Ha det bra!
  Nora

  SvaraRadera
 3. Åh, vad gulligt av Lena och Bertil att kommentera på din blogg. Jag råkar ju veta vilket stort och varmt intryck Bertil gjorde på dig i TVprogrammet. Du har ett stort <3

  SvaraRadera