torsdag 8 augusti 2013

Stilig

Hellu^^
Sen jag fick Mias bok "Virka glada amigurumis" så har jag bläddrat fram till sidorna där mönstret till en fin flodhäst stått, men snabbt bläddrat vidare, nästan skrämd av alla enkla varv. Och allt garn som skulle gått åt... Ojojoj, den lilla snåla tanten i mig fick mig att bläddra vidare till något inte lika garnkrävande projekt. Men nu har jag låtit snåltanten gå på bingo medan jag virkade en flodhäst i orangea jeans! Helt ärligt så gick det inte åt mer än ett nystan grått och en fjärdedels nystan orange garn, ingenting snåltanten behöver rynka näsan för alltså. Varven som jag inte hade gillat att tänka på var heller inte så farliga. Ganska kul faktiskt!
Så det fick bli en übersöt flodhäst med snajsiga jeans. Namnet? Det självklara för en flodhäst såklart! Herr Dinkelmann!
Herr Dinkelmann är ingen farlig flodhäst som de där slashasarna som han helst inte vill kalla släktingar, han är en stilfull flodhäst, han har ju jeans! Han vet hur man ska bete sig och han favoriträtt är ost. Ja, ost. Det matchar hans jeans.


Jag gjorde tillochmed en liten gylf!


4 kommentarer: