måndag 28 januari 2013

Nya böcker!


Hellu^^

Ibland fattas det inspiration och man känner att man inte har lust att göra någonting alls. Eller så kan man inte komma på något, det är bara tomt i skallen, och skulle man titta in och ropa "Hallå! Finns det någon idè häromkring?" skulle det bara eka tomt. Det är vid sådana tillfällen det är bra att ha böcker som kan inspirera dig och ge dig härliga mönster till något som känns kul.
Jag har köpt två fina böcker sm jag suktat efter länge! Tillexempel "Twinkie Chan's crochet goodies for fashion foodies" har jag tittat på sedan i höstas, men jag har inte köpt den. Jag älskar hennes roliga scarves, om du har ont om inspiration så kommer du flyga omkring på moln av ideèr efter att du tittat i den här boken! Den är bara så härlig med alla färger och jag kan lova att det kommer bli många scarves till mig själv och mina vänner framöver! Hennes namn är helt fantastiskt. Vem vill inte heta Twinkie!
"Sticka vackra vantar och några sockor" är en supermysig bok som gör att det kittlar i fingrarna av skaparlust! Det finns mönster för alla smaker och nivåer.
Jag kan varmt rekommendera båda böckerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar