onsdag 29 februari 2012

Blå vovvsing


Hellu^^

Man måste ju göra en blå hund om man har köpt blått garn. Så, här är Konrad!
Han gillar glass och Eric Saade.
När jag berättade om att min lilla syssling har en affisch med Eric blev Konrad jätteavis, och sur. Han undrade varför jag inte frågat vart dom köpt den.
Han sjunger Erics låtar hela tiden också, man får otroligt ont i huvudet efter ett tretimmars-maraton med "Manboy".
Tillslut blev jag så irriterad på Konrad att jag sa åt honom att jag ville ha lite lugn och ro. Konrad sa då:
"Jag vill ha glass."

tisdag 28 februari 2012

Värmade


Hellu^^

Jag har virkat så mycket att jag inte har haft tid att blogga. Kameran bestämde sig också för att smita iväg på resa. Men nu så är allt på plats.
Jag har gjort två söta och varma koppar med varm choklad och kaffe lattè. Kopparna fick heta Scott och Toini.
Garnet var ett restgarn och det började ta slut innan jag var klar så jag hade inget annat val än att ge Scott en vit rand på örat. Men Scott tycker om vitt så det är inga problem.
Man kan ha dem till nåldyna eller som sällskap under dom slaskiga vårkvällarna. Men om du vill underhålla dem så är det bäst att du hyr film! (TIPS: George Clooney är en favvis för dom).


En annan värmande sak jag gjort är gula benvärmare! Gult är snyggt nu på våren, precis som solen^^ Benvärmarna är gjoda i ett "stickvertyg" från Panduro och med ett (svindyrt!) garn från... Panduro.


torsdag 9 februari 2012

Återvinning?



Hellu^^

Det är ju snart alla hjärtans dag, och såklart måste man göra något alla hjärtans dag-relaterat(eller, nja.). I mitt fall är det en styrketränande bläckfisk vid namn Kevin, och han har hittat sin stora kärlek.
Han har nämligen fått upp ögonen för en fin bänkpress på gymmet, lite luggsliten, men "schuper schnygg"(Kevin har lite svårt för att uttala SSSSS). Han har till ochmed köpt ett nytt svettband i kärlekens färg röd för att kunna imponera på bänkpressen.
Jag tror att han kommer att lyckas bra och jag håller tummarna:3
Resterna från när jag klippt ut honom har jag gjort några små babybläckfiskar, alla med varsitt fint litet band högst upp. Jag tycker att dom är söta:3





++Plus++
Jag gjorde även en liten diamant-pin att ha på ryggsäcken!