måndag 31 december 2012

Gott nytt år med penväss och kramar

Hellu^^ och Gott nytt år!
Jag tog lite julledigt (därav den alldeles för tysta bloggen) och passade på att virka två nya supesöta amisar. Det bidde en uggla och en kanin vars mönster är samma som alla mina lejon, ankor och hundar jag virkat den senaste tiden. Jag älskar verkligen det här mönstret för det är helt perfekt när man ska variera sina amisar till olika djur.
Jag fick också en chans att pröva mitt nya ljustält (fototält) som jag fick i julklapp från mamma och pappa! Men det var första gången jag ens såg ett ljustält så ha överseende med de halvgula bilderna!

Min kanin heter Maj-Lis och är alltid hunrig. Ingenting går säkert i ditt hem om Maj-Lis kommer på besök. Men det viktigaste är att du tar bort dina pennor, annars är dom borta i ett nafs när Maj-Lis har varit i farten! När jag kommer hem efter en liten utflykt så är det nästan helt säkert att Maj-Lis sitter i min garderob med pennväss omkring sig och alla regnbågens färger på framtänderna...

Ugglan heter Mozart och han är väldigt snäll. Det enda han gör om dagarna är att krama saker med sina silkeslena vingar och han backar inte för något; stinkande sockor, grus, lyktstolpar pennor, växter, soptunnor, husfasader, pulkor, USB-minnen och kaninen Maj-Lis. Ibland händer det att han kramar sådant som inte alls passar sig. Tillexempel en arg och sur gubbe på bussen. Eller en motorsåg. Eller en trött Nora som inte alls har lust att bli kramad.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar