tisdag 20 november 2012

Inte gjord för att spela Bowling

Hellu^^
Jag tycker att det är väldigt roligt att virka mobilfodral. Det är någonting med hur man kan variera dem ut i all oändlighet. Så jag kände att jag hade en perfekt dos av inspiration och jag satte igång... Det resulterade i ett ganska enkelt, men jättegulligt, mobilfodral som passar till Samsung Galaxy SIII.
Jag kallar mobilfodralet Viveca. Viveca har sagt till mig att hon fullständigt älskar att krypa in i vår tvättkorg och ta en liten tupplur lite då och då. Hennes favoritkorg är den fylld med träningskläder, särskilt träningsstrumpor som legat där  i några dagar. Usch! Ett annat, mer fräscht, intresse Viveca har är bowling. Den svåra biten för henne är bara att välja skor i rätt storlek, ett lagom tungt klot, bästa banan och bästa bowlingtekniken. Jag behöver väl inte nämna att hon flyger iväg när hon ska kasta iväg klotet? Och att hon inte ens orkar lyfta det, så att hon måste rulla iväg det? Och att det faktiskt inte finns några skor i lagom storlek åt henne? Nej, trodde väl det:3
Det blev en spännande struktur med varv virkade i halvstolpar. "Flärpen" har tryckknappar för snabbast öppnande av fodralet om det ringer^^ Jag gjorde även ett litet hål för hörlurar, så att man kan lyssna på musik utan att ta ut mobilen från fodralet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar