söndag 22 juli 2012

Fodral och ny bok!

                                         
Hellu^^
Jag vill bara börja med att säga att det har varit väldigt tyst på bloggen den senaste tiden... Jag har nämligen bara varit hemma fyra dagar på fem veckor, och dom dagarna har jag packat om i väskan för att åka till nästa ställe^^ Men nu är jag hemma, jag har verkligen saknat att virka och blogga jättemycket!

Jag har köpt en ny bok som heter "Virkat för män". Jag är jätteglad över att jag köpt den och det finns en massa roliga mönster i boken. Theo Sundh, som är författaren, har en blogg: http://www.crochetbloke.blogspot.com/
Jag vill verkligen tipsa om boken till alla som vill ha lite variation!
Jag har virkat ganska mycket idag också, hela fyra stycken olika fodral. Det är så roligt att göra fodral till mobiler, Mp3-spelare och busskort mm. Man kan variera med olika modeller:3 Min favorit är grisen, den tog väldigt lång tid att göra för jag virkade med en 2,5mm-virknål.Mobilfodral i form av en gris och en gullig fågel. Grisen har en virkad kant av reliefstolpar som har lite stretch, dessutom är det snyggt!

 Två Mp3-fodral, den ena har också en kant av reliefstolpar. Det fodralet till höger är till mig själv. Det är väldigt bra och gulligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar