söndag 28 juli 2013

Etsy!

Hellu^^
Jag vill bara göra lite reklam för min Etsy-butik där du kan handla några av mina amisar:3 Jag har precis uppdaterat med några fler amigurumis, så ta gärna en liten titt!

Min Etsy <-- l="" nk="">

tisdag 23 juli 2013

Upptäcksresande

Hellu^^
Det var faktiskt ett tag sedan jag virkade något efter mönster, jag hade nästan glömt hur mycket jag tycker om det, och vilket mönster kan vara roligare att börja med än Mia Bengtssons lama? Så enkel och söt att jag nästan vill äta upp den! Det tog bara ett par timmar att virka den och monteringen var rolig för det fanns några smådelar att sy fast. Om ni inte har prövat på mönstret än så borde ni göra det!
Min fina lilla lama fick heta Pam. Hon är, som många av mina andra amisar, en nyfiken en och hon ger sig ibland ut på upptäcksfärd med några vänner. De vandrar genom skogar av ormbunkar där de träffar på en och annan snigel, över stora stenar och ibland korsar de en stor sandlåde-öken. När de kommer hem har de alltid nya historier att berätta som den om den skällande hjorten som jagade dem genom halva stan eller den om en liftande snigeln.

fredag 19 juli 2013

Melooonaas

Hellu^^
Min sommar har börjat jättebra med en veckas träningsläger och sedan två veckor på kollo (därav bristen på inlägg här på bloggen...) och jag ser verkligen fram mot resten av sommarlovet!
Men lite har jag ju hunnit virka också, det blev en liten kanin i ett aprikosfärgat garn. Huvudet har jag nog gjort för ett helt halvår sedan men jag har inte riktigt fått tummen och färdigställt kroppen tills nu.
Jag döpte den lilla sötisen till Kasper, det är ett passande namn för en fin kanin^^
Kasper har ett mycket stort intresse för vattenmeloner och hans er till att det alltid finns minst en vattenmelon hemma hos oss. Men han har nog inte riktigt förstått att de inte växer helt naturligt i Sverige, och jag har flera gånger vaknat efter en liten tupplur och upptäckt att han var borta, för att hitta honom uppe i ett träd på ajkt efter efter vattenmeloner...
Kaspers favoritreklam:




PS! Om ni vill  kan ni kolla in min Flickr, där kommer jag lägga upp fler bilder än vad jag gör här på bloggen!