tisdag 31 augusti 2010

Sigge zzzzover


Jag har gjort en sovande bebis-gris med inspiration från fåren.Jag tyckte att jag behövde en gris till^^ Han heter Sigge.
Filten är en tydlig etta bland de sovande små djuren^w^

Yummy?


Hej ,jag heter candy och jag älskar att baka.
HEJ CANDY.

Som ni säkert förstod så är min hund Candy beronende av att baka. Varje gång hon har bakat något så kommer hon fram till mig, säger att jag ska smaka och sen säger hon
"Yummu?" Då kan man ju bara inte låta bli att luta på huvudet och säga "AAAAWW"^^
Jag är ju också beroende. Beroende av att virka^^

Hej, jag heter Nora och jag är virkoholic.
HEJ NORA.

Bää bä vita lamm har du någon ull...


...Nej men jag har luddigt garn:)
Jag har nog blivit fårifierad. Jag tänker bara får,bäää,får,lamm. Men det ändrar inte på att jag tycker att dessa får är underbara^^
Mönster hittar du HÄR

Mysig filt


Jag har äntligen blivit klar med en filt av rutor.
Jag virkade så många (eller det var inte så många, men det var ett upprepande av ett mönster VÄLDIGT många gånger)att jag drömde att jag satt och virkade en ruta! Det var lite läskigt:S
Men jag blev nöjd med resultatet, det var min första hela filt:)

Grod trio:)


~Tre små grodor skulle ut en dag, till lerträsket uti mooora!~
Grodorna/ paddorna blev virkade Under en dag på fritis när jag inte hade något att göra. Eller, jag virkade ju...

En kanin till


Ja, dessa kaniner är ju typiska ami- djur. Man märker det, när man väl har virkat en så tänker man " Nej nu ska jag virka en grävling". Sen så sitter man där med en kanin i famnen:)Haha. Det var min syster som beställde den. Sen har den små gulliga brads ovanpå öronen också.

söndag 29 augusti 2010

Sorry:(

Jag är lesden att jag inte har hunnit uppdadera bloggen på sistonde.Jag ska bättra mig! Jag har virkat så mycket att jag inte har hunnit :)

torsdag 19 augusti 2010

Ullig o gullig Kanin


Jag har virkat idag med;) Det blev en lurvig kanin med knapp- dekorationer.Öronen ,armarna och benen kanske inte syns så bra på bilden men den har ben, öron och armar. effektgarnet jag virkade i var billigt, bara tio kronor, och det kanske också förklarar varför mitt rum är nertäckt med ludd!! Jaja:) Kaninen blev ju söt iallafall;)

HIF- lovers


Jag har virkat två små HIF-lovers till en kille som jag känner. Han beställde dom för ett halvår sen men jag har inte kommit ihåg/ orkat göra dom:) Men nu är dom klara och jag hoppas att han blir nöjd!

Göm era tomater för här är...


...TOMATLARVEN!!! Den här larven är ett mystiskt naturfenomen, hon kan nämligen äta 100 tomater utan att bli mätt! Forskare i amazonas letar efter ett exemplar av denna mystiska larv. Jag blev lite chockad när jag hittade henne.Det var precis efter att hon hade ätit upp alla tomater och så låg hon i kylen och sov!!



lördag 14 augusti 2010

Björnmössa


Jag ser lite trött utXD
Jag har virkat en mössa med björn öron när jag var på kollo men har inte haft tid med att skriva om den förännu. Den är virkad i mohair-garn och i början var den rättså kliig men efter ett tag vänjde jag mig:) Jag blev jättenöjd med den!

Ännu en Harajukuflicka


På bilden så sitter hon ner, det är därför det ser lite miffat ut.
Jag har gjort en till flicka. Hon heter Mei.Hennes hobby är att spela tv-spel och hoppa hopprep.Hennes hår är gjort i Stardust XL- garn som jag köpte från Mia:)
Min syster hjälpte till med att virka väskan och så gav hon mig bradsen som sitter på hennes tjol och på väskan.Tackis tackis!

Stjärna ala April draven


Stjärnan är virkad efter ett mönster från April draven. Hon är jätteduktig på att handarbeta och pyssla! Titta gärna in på hennes blogg!

Jävlar:)


Denna lilla jävel är gjord efter ett mönster ur "virka läskigt söta figurer" och är väldigt jobbig. En Jobbig Jävel alltså! Haha:) Men ugnen är nog det närmaste han kan komma helvetet... Han har sina goda sidor också. Eller, han visar dom bara när han är tillsammans med Noriko.

Rune satsar högt:)


Det här är Rune. Rune är ett musikalisk geni och är bra på opera. Hans idol är
Allan Pettersson (han posar framför sin favoritskiva). Han lider lite av hybris, han har sökt till en roll i fantomen på operan. Som huvudroll!! Jag har försökt att förklara att den går inte, ingen kommer ju att se dig på scenen!
Då svarar han bara: Då får väl publiken använda förstoringsglas!

Domo kun är arg!


Det här är Domo, en liten och en stor. Den stora är blind av ilska, kanske för att någon har tagit hans mat. Den stackarn måste lära sig att hantera sin ilska...
Den lilla är mer behärskad av sig och försöker lugna ner den stora:) den lilla borde satsa på en karriär som psykolog;)

En LITEN basker^^


Den här baskern gjorde jag till min kompis Maya(hon är modell också)när vi var extra flamsiga och då blev baskern extra liten! Och hon har sagt att hon ska ha på sig den när skolan börjar... Vi får se.

söndag 8 augusti 2010

Ett grodhuvud@_@


Jag vet inte varför men jag har virkat ett grodhuvud... Som inte fyller någon funktion alls.Och det har ingen kropp, det är kanske är för det ser så lesset ut. Jag kanske ska virka en kropp etc. åt det?

Bläckfiskbebis


Dn här lilla varelsen kom till strax efter att jag hade tittat på Super Cute Designs och såg hennes jättefina bläckis så blev jag inspirerad och gjorde en egen ^^ Min lilla bläckis heter Boris. Hon(ja, du läste rätt) gillar att måla och när hon blir stor vill hon bli konsnär.

Jag har blivit galen i att virka...


...KAKTUSAR! Der är helt beroende-framkallande! När man vär har gjort en så kan man inte sluta^^Och det är viktigt att dom sitter i en koppXD

Pee & Poo


Det här är Pee and Poo. Dom gillar att spela schack, men det blir lite svårt för dom har ju inga händer^^ Då ,när dom har insett sitt nederlag, sätter dom på en film:) Jag gjorde dom här amisarna innan jag åkte till kollo.

Robert Kaninson


Hallå! Nu är jag hemma igen från Kollo! Det var jättekul, och jag rekommenderar det till alla!!
Hursomhelst. Den här amisen gjorde jag innan jag åkte till kollo och heter Robert Kaninson. Han kan se lite butter men innerst inne är han en riktig mjukis. Och när dom andra amisarna inte ser så sitter han och gråter till "EDWARD SCISSORHANDS". Ett gemensamt intresse^^